Ooops
August 15, 2020, 03:29:18 PM

Author Topic: [link]Creating procedural meshes in AGK2  (Read 2829 times)

Offline TomToad

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 496
[link]Creating procedural meshes in AGK2
« on: March 06, 2018, 02:35:59 PM »
Created a tutorial for creating procedural meshes in AGK2.  Threw it together quickly, so there might be a mistake or two, hopefully I made it easy to understand.  Currently, it only shows how to create a single triangle on the screen.  I'll be expanding and editing the tutorial as I get the time.
http://www.tomtoad.com/AGK2/Tutorial/ProceduralMesh/ProceduralMeshAGK.html
------------------------------------------------
8 rabbits equals 1 rabbyte.

Offline Rick Nasher

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 790
Re: [link]Creating procedural meshes in AGK2
« Reply #1 on: March 06, 2018, 05:57:47 PM »
Wow, this is really cool!  8)

You didn't publish this on the TGC-AGK forums- do you have plans for a book?
_______________________________________
 B3D + physics + shaders + X-platform = AGK!
:D ..ALIENBREED *LIVES* (thanks to Qube).. :D
_______________________________________

Offline RemiD

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1058
Re: [link]Creating procedural meshes in AGK2
« Reply #2 on: March 06, 2018, 06:30:17 PM »
Thanks for the share. :)
DualCore AMD E-450, 1646 MHz - 6 Go DDR3 1333 SDRAM - AMD Radeon HD 6320 Graphics (384 Mo) - Windows 7 Home Premium - DirectX 11.0

Offline Qube

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2449
  • I mostly code at night... Mostly.
    • SyntaxBomb - Indie Coders
Re: [link]Creating procedural meshes in AGK2
« Reply #3 on: March 06, 2018, 08:16:39 PM »
Good stuff :)
Mac mini ( 2018 / 2020 ), 3 GHz 6-Core Intel Core i5, 16 GB 2667 MHz DDR4, 1TB NVMe, eGPU Radeon Pro 580 8 GB, LG Ultragear 27GL83A-B 27 Inch
Commodore VIC-20, 1.1Mhz MOS 6502 CPU, 5KB RAM, VIC ( 6560 ) GPU

Until the next time...

Offline Naughty Alien

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 701
Re: [link]Creating procedural meshes in AGK2
« Reply #4 on: March 07, 2018, 02:02:00 AM »
..uber nice..hehehe

Offline Xaron

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 302
Re: [link]Creating procedural meshes in AGK2
« Reply #5 on: June 25, 2020, 02:21:54 PM »
Unfortunately this site is gone. Is the tutorial somewhere else?

Offline TomToad

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 496
Re: [link]Creating procedural meshes in AGK2
« Reply #6 on: June 27, 2020, 11:29:45 AM »
Site's not gone, just unfortunately on hold due to COVID-19 and my prioritizing my money for more important things.  Once I am working full time again, I'll bring the site back up.

In the mean time, I have archived the tutorial to download so that you can view it offline.

https://drive.google.com/file/d/11JN6Z2JL_Z_cNOJ_BGC-lWXa-REe8pZi/view?usp=sharing
------------------------------------------------
8 rabbits equals 1 rabbyte.

Offline Xaron

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 302
Re: [link]Creating procedural meshes in AGK2
« Reply #7 on: June 27, 2020, 11:32:12 AM »
Ah thank you. I already got it working. :)

I'm porting my terrain engine (using DEM data) over from Unity to AGK.

 

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal