October 19, 2021, 09:57:24

Author Topic: Ultim Test 1  (Read 6509 times)

Offline EdzUp

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 98
    • EdzUp
Re: Ultim Test 1
« Reply #15 on: October 27, 2017, 06:23:38 »
Thanks guys :)

Qube: it seems to be failing at the windows initialisation which I will have to look into further :)

I do have code for a osx version so once I set that I will release a multi build :)

Offline EdzUp

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 98
    • EdzUp
Re: Ultim Test 1
« Reply #16 on: October 27, 2017, 17:23:22 »
I have uploaded the projects to git hub you can get to them at https://github.com/EdzUp

I cannot provide any assistance with the source code hut might point people in the right direction. I will be adding to it as time goes on as well :)

Offline Rooster

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 358
  • I don't know what this does...
Re: Ultim Test 1
« Reply #17 on: October 27, 2017, 17:32:59 »
I tried running it in WINE on Linux and got the same debug log as Qube. And nothing else after that, it was worth a shot.

On my windows 8 laptop it was giving me this error:
Code: [Select]

The program can't start because OpenAL32.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.

The debug log was not created when I tried to run it.
And I ran it from inside the downloads folder if that has any relevance.
I am using windows 8.1 64 bit operating system.

Offline EdzUp

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 98
    • EdzUp
Re: Ultim Test 1
« Reply #18 on: October 27, 2017, 17:59:23 »
ah I forgot to mention you will need openal to run it which is the error your getting Rooster :)

Offline Dabz

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 450
  • Is it cos I is ginger?
    • dabzy.co.uk
Re: Ultim Test 1
« Reply #19 on: October 27, 2017, 18:35:00 »
Intel Core i5 6400 2.7GHz, NVIDIA GeForce GTX 1070 (8GB), 16Gig DDR4 RAM, 256GB SSD, 1TB HDD, Windows 10 64bit

Offline EdzUp

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 98
    • EdzUp
Re: Ultim Test 1
« Reply #20 on: October 27, 2017, 18:58:05 »

Offline Rooster

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 358
  • I don't know what this does...
Re: Ultim Test 1
« Reply #21 on: October 28, 2017, 00:23:55 »
Got it working, thanks Dabz.

I think it's all working.
I did get a security alert, probably from the internet test.

Offline muruba

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 146
    • Ivelle Games
Re: Ultim Test 1
« Reply #22 on: October 28, 2017, 05:28:07 »
Works fine on Win 8.1 (64 bit)
i5-4670k
AMD Radeon R9 200 Series

No security alerts (kaspersky)

Offline EdzUp

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 98
    • EdzUp
Re: Ultim Test 1
« Reply #23 on: October 28, 2017, 06:34:53 »
Thanks guys.

There probably won't be security alerts as it doesn't connect to anything just runs server sort of thing without connections. This net code will be replaced with code I have somewhere else as it's only ipv4 :)

 

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal